WSZYSTKIE KSIĄŻKI
Andrzej Meissner, Ryszard Ślęczka
Bożena Popiołek, Urszula Kicińska, Anna Penkała-Jastrzębska
Miód to niezwykły dar natury: uzdrawia, upiększa, a potrawom nadaje wyjątkowy smak. W książce przedstawiono zalety miodu, informacje o jego leczniczych właściwościach oraz dziesiątki receptur na kosmetyki - kremy, maseczki i kąpiele miodowe. Nie mogło w niej oczywiście zabraknąć przepisów kulinarnych: przede wszystkim tych tradycyjnych. staropolskich, wyszperanych z książek prababek. Autorki odkrywają przed nami także wiele innych tajemnic ula. Dowiadujemy się na czym polega język pszczół, jak powstaje miód, do czego można wykorzystać pyłek kwiatowy albo wosk pszczeli oraz z czego składa się miód i jak rozpoznać dobry produkt.
Dostosuj tekst do każdego urządzenia
Twórz notatki
Rozpocznij czytanie tam, gdzie ostatnio skończyłeś
Mam już konto w internetowej bibliotece IBUK Libra
Nie mam konta w internetowej bibliotece IBUK Libra
PAMIĘTAJ!
Twój PIN do zasobów w:
Wygasa: dzisiaj
Aby zdobyć nowy PIN, skontaktuj się z Twoją biblioteką.
W ciągu kilku minut otrzymasz wiadomość na adres .
Kliknij w znajdujący się w niej przycisk, aby potwierdzić zapisanie się do newslettera i odebrać darmowego e-booka.
Zaakceptuj Regulamin, aby kontynuować korzystanie z serwisu.